Uusi käynti-/vieraslaituri

Vanhan vuorovenelaiturin jatkoksi (aallonmurtajan päähän, sataman eteläkärkeen) on  valmistunut uusi käyntilaituri, joka on tarkoitettu tilapäiseen rantautumiseen, päiväkäynteihin ja/tai yöpymiseen.

Saaristomarkkinoilla to-su välisenä aikana kiinnittyminen laituriin on sallittu ainoastaan paikan varanneille. Paikkavaraukset Cafe Sagittasta. Hinta 10 e/yö.

Laiturin pituus on n. 30 metriä ja veneiden koosta riippuen laiturissa on siis tilaa noin 6-10 veneelle. Laituriin tullaan kylkikiinnityksellä ja se on varustettu kiinnityslenkein. Laiturin pohjoispuolella (aallonmurtajan ja laiturin välissä) on syytä noudattaa varovaisuutta kulkusyvyyden suhteen etenkin matalan veden aikaan.

Laituri oli alun perin jo keväällä tilattu A1-laiturin jatkeeksi vuokrapaikkakäyttöön, mutta laajennus odottaa edelleen yhtä naapurin kuulemista, eikä rakennuslupaa ole toistaiseksi voitu myöntää. Näin ollen muutimme suunnitelmia ja otimme laiturin käyttöön palvelemaan kahvilan asiakkaita sekä markkinakävijöitä.